Skip to the navigation Skip to the content

Certis

Growing Together

Certis Growing Together

Certis België

Certis is gedreven om oplossingen te bieden die telers helpen om gezonde gewassen te telen op een wijze die goed is voor de mens en onze planeet

Ons engagement

  • Vrouwen en mannen gepassioneerd door landbouw
  • Expertise ten dienste van onze klanten
  • Een innovatiecultuur
  • Een duurzame ontwikkeling

Onze activiteiten

 

De ontwikkeling en technische ondesteuning van onze producten is de kernactiviteit van Certis. We beschikken over onderzoeksafdelingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Daarbij voeren we proeven uit in het labo, in serres en in buitenteelt. Dat onderzoek dient om onze producten nog beter te leren kennen en om, op Europees en nationaal niveau, de erkenning van nieuwe producten te ondersteunen of het gebruik van bestaande producten uit te breiden naar nieuwe teelten.

 

De Europese registratie diensten zijn gevestigd in Brussel en Maarssen (NL). Zij zorgen voor de toelatingen op niveau van werkzame stof. het op de markt brengen, het gebruik en controle van de werkzame stoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Het nationale team op zijn beurt zorgt ervoor dat de producten op de markt komen in België, in samenspraak met het Europese team.

 

 

De logistieke afdeling, die in het hoofdkantoor in Maarssen (NL) is gevestigd, regelt en coördineert de productie, aankoop, de verpakking of herverpakking, het voorraadbeheer en het transport van onze producten.

Kantoor


Tel : +32 (0) 2  331 38 94 
email :infocertiseurope.be

Tervurenlaan, 270
1150 Brussel

www.certiseurope.be

Contact Formulier

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie